lunes, 2 de marzo de 2015

PRIMERA PÀGINA WEB THML

PÀGINA WEB HTML

file:///C:/Users/usuari/Desktop/index.html


<html>
 <head>
 <title> Exercici d'avaluació </title>
 <meta charset="utf-8"/>
 </head> 
 <body bgcolor="#C0C0C0 ">
 <center>
 
 <font size="120"px" color=blue>Exercici d'avaluació </font> 
 </center>
 <hr / color="black"> 
 
 per copiar el text <a href="http://lidgarzon.blogspot.com/" > clica aqui <a/> http://lidgarzon.blogspot.com/
 
   <br/> petits detalls que fan que la vida sigui més bonica; com la rosa que va captivar la seva filla, aquell dissabte de desembre, asseguda a platea, i escoltant la veu de l'Elena Gadel que personificava la rosa. Aquella flor que romania en el planeta del petit princep, i que ell en las distància aprenia a estimar, i alhora, comprenia el què era l'enyorança!   <br /> La Jana va ser, per una tarda, la rosa!!! <br/> Feliç de veure-la tan contenta! Va cantar la canço, tot i que era play back, i en acabar, les llágrimes van brotllar dek seu cor, perquè l'emoció havia vençut a la disfressa; el sentiment sincer, era l'evidencia més clara, del què la Jana va sentir: l'alegria de saber-se feliç!!!
  
 <center>
 <img src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbY5jmIRRPZ-CulOsxmJa0-7qalvAKUxnA9ocqH83O6i10ianZfuBrE4-JJH5a1uDYik7Kd5ffyqeBJ1ZHCRHRyHSfEgdVQvdRZfFPPXLG1rkMqRphBRU861y2sUXOQ_2gmJ8IkZR9gc0/s1600/Jana+-ROSA-+climent.jpg"width="200" />
 
 <hr / color="black">
 
Gràcies Bel, Aida (pel vestit que heu confeccionat, Teixits Cortès), a la Candelín (Floristeria Freixa, per regalar-li la diadema de la rosa) i a la Rosa (Perruqueria El Vent, per convertir en rínxols els seus cabells tan estirats). Cadascuna de vosaltres heu contribuït a fer realitat el somni de la petita Jana!!! <br/> Amics del musical del Petit Príncep heu travessat els cors de molts i molts espectadors, i això ja és per sempre.
Gràcies!!!

<iframe width="320" height="240" src="http://www.youtube.com/embed/kKIeMUjTdyU"></iframe>
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 </body> 
</html>



No hay comentarios:

Publicar un comentario